Select Page

EFTPOS & Platne aplikacije

Uz platne aplikacije na Androdi i GPa sustavima, nudimo TMS i KMS rješenja te Add Value aplikacije za kombiniranje više rješenja na jednom uređaju

Android platna aplikacija

Razvili smo vlastitu platnu aplikaciju na Androidu u skladu sa EMV standardima (Mastercard, Visa, Amex, Diners…) i trenutno je kompatibilna s Nexgo i Ingenico EFTPOS uređajima.

Naša napredna Android platna aplikacija podržava sve standardne funkcionalnosti kao što su:

 • Prodaja
 • Prodaja na rate
 • Predautorizacija
 • Storno
 • Povrat
 • Zaključak

Aplikaciju smo integrirali s našim fiskalnim rješenjem i naprednim Ticketing & Online Booking.

Cloud TMS (Terminal Management System)

Sustav za upravljanje terminalima (‘Terminal Management System‘ ili skraćeno TMS) jest daljinsko upravljanje mrežom EFTPOS terminalima s ciljem parametrizacije instalirane aplikacije na istim, nadzor statusa i ažuriranje postojećih funkcionalnosti.

TMS sadrži bazu podataka o terminalima, front-end aplikaciju u obliku Web administratorskog sučelja i back-end servera koji služi za komunikaciju sa EFTPOS mrežom.

Glavne funkcionalnosti našeg naprednog TMS-a su:

 • daljinsko ažuriranje nove verzije terminalske aplikacije
 • daljinsko punjenje različitih vrsta datoteka
 • daljinsko učitavanje aplikacijskih parametara u terminal
 • pregled trenutnog statusa terminala i akcija učinjenih na terminalu u povijesti

Closed-loop & prepaid Android aplikacija

Osigurava jednostavno plaćanje proizvoda i usluga u hotelima, turističkim destinacijama, na konferencijama, u klubovima i sl. Closed-loop (zatvorena) plaćanja primjenjuju tehnologiju elektroničkog novčanika i pojednostavljene procese plaćanja kako bi korisnicima osigurali mogućnost bezgotovinskog plaćanja uz brzo vrijeme implementacije rješenja. Plaćanje se temelji na jednoj od dokazanih tehnologija: beskontaktna kartica ili privjesak, pametna čip kartica ili NFC mobitel. Punjenjem elektroničkog novčanika na prodajnim mjestima, direktno putem mobilnog uređaja ili preko internet portala, klijent može trenutno raspolagati sredstvima na elektroničkom novčaniku. Kao davatelj usluge plaćanja imate potpunu kontrolu nad stanjem elektroničkog novčanika pojedinih korisnika, ali i pregled prodajnih mjesta te njihovih prometa. Također je moguće ograničiti prihvat kartice na određena prodajna mjesta ovisno o poslovnim shemama proizvoda ili usluge. Punjenje novčanika odnosno transfer novca, može se vršiti gotovinom na prodajnom mjestu, plaćanjem kreditnom karticom banke ili, za trajne korisnike elektroničkog računa, putem direktnog terećenja računa klijenta (direct debit).

Add Value aplikacije

Moguće je kombinirati naša inovativna rješenja na EFTPOS i POS uređajima. Primjerice, na jednom uređaju možete imati platnu aplikaciju i fiskalnu blagajnu.

 • Fiskalna blagajna
 • Ticketing, Loyalty,
 • e-Voucher & Top-up

GPa – EFTPOS platna aplikacija

Generic Point of Interaction Application (GPa) je aplikacija koja zamjenjuje rigidni koncept platnih i drugih aplikacija postojećih POS uređaja.

GPa terminal se spaja na samo jednu točku – GPa driving sustav i njegova uloga je osigurati multi-host funkcionalnost prosljeđujući transakciju odgovarajućem acquireru ili service provideru. Razvili smo suvremenu platnu terminalsku aplikaciju koja podržava sve standardne funkcionalnosti kao što su:

 • Prodaja
 • Prodaja na rate
 • Pred autorizacija
 • Storno
 • Povrat
 • Zaključak

KMS (Key Management System)

Naš KMS sustav i napredna funkcija Remote Key Injection (RKI) system odnosno daljinsko punjenje ključeva, omogućava brzo i sigurno punjenje kriptografskih ključeva na uređaju na prodajnom mjestu. Sustav omogućuje povoljniju, bržu i sigurniju alternativu tradicionalnom ručnom postupku punjenja kriptografskim ključevima.

Novosti iz ETRANET Grupe

Intervju za ICTbusiness.info: Razvoj poslovanja unatoč koronakrizi

Intervju za ICTbusiness.info: Razvoj poslovanja unatoč koronakrizi

Popularni strukovni portal ICTbusiness.info intervjuirao je našeg direktora Damira, pretresavši teme kao što su utjecaj koronakrize na poslovanje grupe, te razvoj novih poslovnih modela i projekata ETRANET Grupe ETRANET Grupa je zahvaljujući svojem diverzificiranom...

Zapošljavamo: Senior Java Developer

Zapošljavamo: Senior Java Developer

Razvijamo programska rješenja za hrvatsko i europsko fintech tržište, i trebamo iskusnog Java Developera za poboljšanje i unaprjeđenje postojećih rješenja te rad na razvoj novih. Uz odlično poznavanje Jave i objektno orijentiranog programiranja, tražimo minimalno 2...

O loyalty rješenjima za stručni magazin Ja TRGOVAC

O loyalty rješenjima za stručni magazin Ja TRGOVAC

Za stručni magazin Ja TRGOVAC pripremili smo kratki članak o tome kako napredna loyalty rješenja mogu povećati prihode ne samo u retailu, već i u sektorima proizvodnje/distribucije, ali i kod malih tvrtki ETRANET Grupa već dugi niz godina uspješno nudi loyalty...

Kontaktirajte nas

Borongajska cesta 81A,
HR-10000 Zagreb

Pošaljite poruku

Privola