Select Page

Fiskalizacija & POS Blagajne

Rješenje za online fiskalizaciju i fiskalne blagajne na EFTPOS i Android POS uređajima je jednostavno i učinkovito s naprednim funkcionalnostima poput robno-materijalnog, prilagođeno različitim vrstama poslovanja.

Fiskalizacija za velike korisnike

Cloud rješenje za fiskalizaciju računa je naše fiskalno rješenje koje se integrira s Vašim sustavom za izdavanje i slanje računa. Implementaciju fiskalizacije smo prilagodili za velike korisnike poput banaka, pošti, trgovačkih lanaca, autoprijevoznika itd.

Klijenti koje možemo izdvojiti su Uber Češka, Uber Rumunjska, Zračnu luku Franjo Tuđman, BILLY POS Slovenija i BILLY POS Hrvatska.

Fiskalne blagajne za male i srednje korisnike

 • POS uređaj
  Stolni ili prijenosni POS uređaj s tri funkcije u jednom uređaju – blagajna, POS pisač i fiskalizacija. Svaka fiskalna blagajna podržava spajanje na internet – WiFi-jem ili putem 3G mobilne mreže.
 • Sigurnost i upravljanje
  Cloud sustav upravljanja koji u realnom vremenu bilježi sve Vaše transakcije, upravlja i po potrebi mijenja parametre POS uređaja. Svi Vaši podaci, uključujući sve izdane račune, sigurno su spremljeni na našim serverima i dostupni 24/7/365. U slučaju oštećenja ili gubitka POS uređaja, moguće ga je brzo i jednostavno zamijeniti i rekonstruirati sa svim pohranjenim podacima. Korisničke podatke također je moguće izvoziti u različite ERP i knjigovodstvene programe radi daljnje obrade.
 • Program
  Blagajnički program razvijen je i prilagođen za rad na različitim vrstama POS uređaja. Naši programski paketi pokrivaju širok raspon poslovnih potreba malih i srednjih trgovaca.
  više na www.billy.hr

Fiskalizacija za samoposlužne aparate (vending)

Plug and play hardver koji će presresti podatke korištenjem MDB protokola i odraditi fiskalizaciju na centralnom serveru.

Unutar postojećeg uređaja dodati elektronički sklop koji će prikupiti podatke iz komponente za uplatu novca i izdavanje robe i temeljem toga odraditi poziv na centralni server za fiskalizaciju, a s ostalim dijelovima je spojen preko MDB sučelja.

Sklop ima WiFi ili 2G/3G/4G modem za komunikaciju sa serverom te mogućnost pohranjivanja podataka za prodaje ostvarene u offline načinu rada (nedostupnost mreže).

1. Integracija

● Korištenjem MDB protokola
● Nema potrebe za vanjskim napajanjem

2. Fiskalizacija

● Preko centralnog servera
● Lokalna pohrana podatka u trenutnu izvanmrežnog rada

3. Mreža

● Wi-Fi modem
● 2G/3G/4G modem
4. Konfiguracija

● Konfiguracije na centralnom serveru
● Nije potrebna konfiguracija uređaja prilikom spajanja

5. Sigurnost

● Svi podaci za spajanje su pohranjeni na lokalnom zaštićenom čipu uz AES 256 enkripciju

Integrirana mobilna blagajna za maloprodaju i dostavu naftnih proizvoda

Mobilna blagajna rezervira agregat za istakanje goriva u marinama i pruža naplatu putem kartica na mobilnim EFTPOS uređajima. Implementacijom mobilnih blagajni na maloprodajnim mjestima povećat će se mobilnost kupaca, ubrzati proces naplate i smanjiti gužve u fizičkim objektima. Sve navedeno doprinijet će pozitivnijem i ugodnijem iskustvu kupaca.

Brod pristane na benzinsku postaju za pristup plovila.

Zaposlenik s mobilnim POS-om pristupa brodu radi dolijevanja goriva i provjerava koja vrsta goriva je potrebna (npr. Plavi dizel).

Putem mobilnog POS-a zaposlenik otključava ispravnu vrstu / agregat goriva i puni brodski spremnik.

Zaposlenik ispisuje račun izravno na brodu (podaci klijenta mogu se unijeti ili odabrati iz baze podataka – imenika) i pri tome klijent ne mora napustiti brod. Plaćanje se može izvršiti gotovinom, karticama ili putem otpremnice za kupce na veliko i / ili karticu goriva.

Cijeli proces se odvija direktnom vezom s ERP-om i glavnom blagajnom. Računi se potom automatski fiskaliziraju u skladu s odgovarajućim zakonima.

Zadnje objave

Patron Members koktel s veleposlanikom SAD-a, Nj.E. W. R. Kohorstom

Patron Members koktel s veleposlanikom SAD-a, Nj.E. W. R. Kohorstom

Kao novi Patron Memeber AmCham Croatia sudjelovali smo na prijemu kod veleposlanika SAD-a Američka gospodarska komora je imala zadovoljstvo organizirati tradicionalni Patron Members koktel kojem je u svojoj službenoj rezidenciji domaćin bio veleposlanik SAD-a, Nj.E....

Kontaktirajte nas

Borongajska cesta 81A,
HR-10000 Zagreb

Pošaljite poruku

Privola