Select Page

EFTPOS & POS blagajne

Jedan smo od najvećih pružatelja usluge održavanja POS i EFTPOS uređaja u Hrvatskoj te upravljamo vlastitim Kontakt centrom.

Priprema uređaja

  • učitavanje aplikacija i operativnog sustava
  • ažuriranje firmware-a
  • key injection u sigurnoj okolini
  • brandiranje
  • pakiranje
  • ubacivanje popratnog materijala

Dostava i instalacija uređaja

Lokalno smo prisutni u Splitu, Rijeci, Osijeku, Bjelovaru, Poreču, Zadru i Dubrovniku, što nam omogućava brzu dostavu i instalaciju opreme u Vašim prostorima.

Edukacija prodajnog osoblja

Naše stručno osoblje educirat će Vaše prodajno osoblje kako biste iskoristili sve funkcionalnosti naručenog rješenja, neovisno da li se radi o EFPTOS ili POS Blagajni.

Help desk prve i druge razine

Kompleksnost današnjih poslovnih procesa, sustava i infrastrukture nužne za konkurentno poslovanje, zahtijevaju besprijekorno funkcioniranje te kontinuirano praćenje i održavanje sustava i njegovih komponenti.  Putem kontakt centra pružamo on-line podršku klijentima i krajnjim korisnicima. Spremnost kontakt centra na pravovremenu i stručnu podršku klijentima te brzina intervencije na terenu,  presudni su za pružanje vrhunske usluge.

Održavanje i servis uređaja

ETRANET GRUPA jedan je od najvećih pružatelja usluge održavanja POS i EFTPOS uređaja u Hrvatskoj. Podrška krajnjem korisniku te održavanje sustava lociranih na strani korisnika spadaju u logistički najkompleksnije područje održavanja. Sa strateški raspoređenim certificiranim serviserima te putem lokalnih servisnih centara, pokrivamo cjelokupan teritorij Hrvatske, uključujući otoke.

Najam EFTPOS/POS sustava i opreme

Usluga najma obuhvaća cjelokupnu ponudu po sistemu ‘fiskalizacija – ključ u ruke’. Sastoji se od blagajne, programskog paketa te po potrebi i internetske veze kod mobilnih uređaja.

Pored toga, na raspolaganju je i korisnička podrška, i to 14 sati dnevno, 7 dana u tjednu, uz održavanje blagajne na Vašoj lokaciji s rokom intervencije unutar 24 sata, te osiguran servis i zamjensku fiskalnu blagajnu.

Naš interventni tim pokriva kompletno područje Republike Hrvatske, uključujući otoke, a rok intervencije moguće je ugovoriti i u kraćem vremenu odaziva uz dodatnu naknadu.

Zadnje objave

Patron Members koktel s veleposlanikom SAD-a, Nj.E. W. R. Kohorstom

Patron Members koktel s veleposlanikom SAD-a, Nj.E. W. R. Kohorstom

Kao novi Patron Memeber AmCham Croatia sudjelovali smo na prijemu kod veleposlanika SAD-a Američka gospodarska komora je imala zadovoljstvo organizirati tradicionalni Patron Members koktel kojem je u svojoj službenoj rezidenciji domaćin bio veleposlanik SAD-a, Nj.E....

Kontaktirajte nas

Borongajska cesta 81A,
HR-10000 Zagreb

Pošaljite poruku

Privola