Select Page

ETRANET Grupa je aktivni član AmChama već 10 godina, razvijajući poslovnu suradnju hrvatskih i američkih tvrtki

ETRANET Grupa je s osobitim zadovoljstvom sudjelovala na gala večeri koju je AmCham Hrvatska, odnosno Američka gospodarska komora u Hrvatskoj, priredila povodom svoje “američke punoljetnosti“ – 21. godine djelovanja AmChama u Hrvatskoj. Naime, AmCham Hrvatska od 1998. godine zastupa poslovne interese američkih, međunarodnih kao i kompanija u hrvatskom vlasništvu. Kao široka međunarodna platforma koja okuplja poduzeća neovisno o njihovom porijeklu ili veličini, AmCham povezuje posvećenost poslovanju u Hrvatskoj i doprinosi hrvatskoj konkurentnosti i visokim poslovnim standardima.

AmCham kao nevladina i neprofitna organizacija koju u cijelosti financiraju članovi predstavlja 240 poduzeća koja u Hrvatskoj zapošljavaju više od 80.000 ljudi.

ETRANET Grupa je na gala večeri u Hrvatskom glazbenom zavodu u Zagrebu nazdravila i za svojih 10 godina aktivnog članstva u AmChamu. Kao tvrtka okrenuta novim tehnologijama i međunarodnoj suradnji, te jačanju partnerstva s vodećim američkim i svjetskim tvrtkama za pružanje rješenja iz svijeta financija i elektroničkih transakcija, ETRANET je uspostavio tijesne veze s AmCham članicama u Hrvatskoj i svijetu. Tako ETRANET redovno sudjeluje u programima AmChama usmjerenim stjecanju novih znanja i iskustava, kao što su poslovne delegacije u SAD gdje se iz prve ruke mogu razmijeniti iskustva s vodećim ljudima američkih tvrtki kao što su NASDAQ, IBM, McKinsey & Company, The Boston Consulting Group, Fortinet, Carta, Applied Ceramics, Cisco, Microsoft i Amazon.