Select Page

Prve naručene kartice su isporučene na adrese klubova HSPS unutar 72 sata

ETRANET je za potrebe Hrvatskog sportsko penjačkog saveza (HSPS) isporučio nakladu od 250 članskih iskaznica u vrlo kratkom roku – prve iskaznice su distribuirane na adrese 10 klubova za sportsko penjanje u Hrvatskoj roku od 72 sata od narudžbe.

Primjer je ovo brze realizacije koju je ETRANET u mogućnosti ponuditi bez obzira na broj naručenih iskaznica jednom kada je narudžba definirana.

Zahvaljujući partnerstvu s vodećim svjetskim proizvođačem PVC kartica, ETRANET u kratkom roku može realizirati i druge popularne formate kartica i poklon bonova, o čemu smo već pisali ovdje.

HSPS-Facebook-reakcija-min
Klijent zadovoljan kvalitetom i brzinom – unutar 72h od narudžbe prve članske iskaznice su stigle na adrese 10 klubova-članova HSPS

ETRANET nudi kompletnu uslugu koja pokriva sve mogućnosti izrade i dizajna članskih iskaznica, kartica i poklon bonova. Osim samog tiska kartice i njenog nosača, ETRANET klijentima nudi i naprednu uslugu usklađivanja dizajna kartice i nosača kako bi isti zajedno činili jednu vizualnu cjelinu. Isto tako, moguće je prilagođavati tip barkoda odnosno aktivacijskih kodova, na način da se njihov tip i format usklade s zahtjevima obrade i sigurnosti. Tako je, na primjer, moguće koristiti kombinaciju jednog barkoda za aktivaciju, a drugog za korištenje kartice. Isto tako, same kodove je moguće smjestiti ispod zaštitnog sloja kojeg je potrebno ostrugati kako bi se došlo do koda. 

Za više informacija o karticama i popratnim rješenjima kontaktirajte nas na https://www.kartice.hr/kontakt/.

hsps-iskaznica-01