Select Page

Kartice je moguće koristiti u više od 50 mesnica širom Hrvatske

ETRANET je za Mesnice Ravlić, maloprodajni lanac Mesne industrije Ravlić, isporučio već drugu, dodatnu nakladu loyalty kartica.

Nastavak je ovo suradnje u kojoj je ETRANET pokazao fleksibilnost i brzinu isporuke dodatnih količina kartica u situaciji kada je potrebno brzo reagirati na porast broja učlanjenih u program lojalnosti klijenta.

Riječ je o nakladi glossy kartica koje na poleđini kombiniraju klasične elemente barkoda i serijskog broja.

Kartice je moguće koristiti u mesnicama Ravlić širom Hrvatske

Inače, ova osječka mesna industrija, koja upravo ove godine obilježava 60 godina uspješnog poslovanja, puno napora ulaže i u aktivaciju te edukaciju kupaca, a kupce i nagrađuje za vjernost kroz spomenuti loyalty program u koji se mogu učlaniti u svakoj Ravlić mesnici. Uz to, na stranicama mesnica Ravlić moguće je skinuti i seriju zanimljivih kuharica s raznim vrstama mesa, a pokrenut je i portal Mesni.ca s brojnim receptima i savjetima za pripremanje mesnih jela.

ETRANET nudi kompletnu uslugu koja pokriva sve mogućnosti kartica – dizajn i izradu. Osim samog tiska kartice i njenog nosača, ETRANET klijentima nudi i naprednu uslugu usklađivanja dizajna kartice i nosača kako bi isti zajedno činili jednu vizualnu cjelinu. Isto tako, moguće je prilagođavati tip barkoda odnosno aktivacijskih kodova, na način da se njihov tip i format usklade s zahtjevima obrade i sigurnosti. Tako je, na primjer, moguće koristiti kombinaciju jednog barkoda za aktivaciju, a drugog za korištenje kartice. Isto tako, same kodove je moguće smjestiti ispod zaštitnog sloja kojeg je potrebno ostrugati kako bi se došlo do koda. 

Za više informacija o karticama i popratnim rješenjima posjetite www.kartice.hr