Select Page

Robusnom ručnom uređaju neće smetati niti ako isklizne iz pregače i udari u pod s visine do 1 metra

Kafićima i restoranima koji žele unaprijediti i olakšati primanje narudžbi preporučujemo novi uređaj tvrtke SUNMI u našoj ponudi – SUNMI M2.

Ovaj uređaj spada u kategoriju popularnih “ordermana” te nudi sve što je potrebno za primanje narudžbi – pa i više od toga.

Veliki ekran dijagonale 5″ smješten je u čvrsto i robusno kućište, pa ovom uređaju neće naškoditi niti pad s 1 metra visine. Unatoč tome, uređaj je vrlo tanak i lagan (13,7 mm i 172 g), a na njemu ćete naći i praktičnu rupicu za vezicu kako bi ga ipak poštedjeli od slučajnih padova.

Sunmi-M2-tanak-i-lagan

Sa stražnje strane nalazi se visoko osjetljiva kamera-skener 1D/2D barkodova, koji se može podjednako dobro iskoristiti za skenirajje barkodova proizvoda kao i za naplatu putem barkodova/QR kodova.

Mogućnosti povezivanja su impresivne – uz Bluetooth tu su dual band WiFi (2,4GHz/5GHz) te ugrađeni 4G LTE modem s utorom za SIM karticu, ali podrškom za eSIM. Najzad, uređaj ima ugrađen i GPS prijamnik.

Posebno raduje što je za punjenje uređaja odabran USB-C konektor koji je značajno robusniji od starijih verzija – u kombinaciji s praktičnim postoljem za punjenje za jedan uređaj, ovo osigurava dug i pouzdan rad.

Najzad, treba istaknuti i glasni zvučnik snage 1W – zvuk potvrde unosa će se lako čuti i u jako bučnim kafićima i restoranima.

Praktično postolje za punjenje u kombinaciji s izdržljivim USB-C konektorom osigurat će dug i pouzdan rad
Praktično postolje za punjenje u kombinaciji s izdržljivim USB-C konektorom osigurat će dug i pouzdan rad

Više o njemu saznajte na stranicama proizvođača odnosno kontaktirajte nas izravno za sve detalje.