Select Page

Robusni ručni uređaj s brzim i pouzdanim očitavanjem najrazličitijih kodova i dokumenata pravi je suradnik u svakodnevnom radu na terenu

Najavljujemo novi uređaj tvrtke SUNMISUNMI L2.

1-min-bg

Ovo IP67 certficirano ručno računalo namijenjeno je radu u ekstremnim uvjetima te će bez problema podnijeti i padove s visine od 1,2 metra odnosno preživjeti uranjanje u vodi dubine 1 metra.

Zbog svoje robusnosti bez problema će podnijeti svakodnevne zadatke u industriji i skladištima, supermarketima, bolnicama i sigurnosnih službama na terenu.

Sunmi-L2-1

Odlikuje ga velika brzina i pouzdanost skeniranja 1D/2D barkodova, koje prepoznaje čak i ako su isti ogrebani, presavijeni ili zaprljani.

Sunmi L2 je posebno pogodan za korištenje u industriji, skladištima i logistici – za skladišta je osobito važna mogućnost skeniranja više kodova istovremeno. Zahvaljujući širokom polju skeniranja, SUNMI L2 omogućuje radnicima da stanu ispred police i jednom skeniranjem očitaju nekoliko paketa istovremeno.

Sunmi-L2-skener
Zahvaljujući širokom polju skeniranja, SUNMI L2 omogućuje radnicima da stanu ispred police i jednom skeniranjem očitaju nekoliko paketa istovremeno

L2K dolazi s baterijom kapaciteta 5.000 mAh koja omogućava i do 10 sati neprekinutog rada kada mijenjate glavnu bateriju.

Od mogućnosti komunikacije ističemo ugrađeni 4G LTE modem, dual band 2,4/5GHz WiFi te Bluetooth i NFC.

Više o njemu saznajte na stranicama proizvođača odnosno kontaktirajte nas izravno za sve detalje.