Select Page

Magnetska traka, čip, beskontaktno ili plaćanje pomoću QR koda – P2 PRO zna sve

Platni terminal SUNMI P2 PRO izniman je suvremeni uređaj koji trgovcima omogućava tzv. omni-channel payments – obradu plaćanja putem kartice s magnetskom trakom (magnetic stripe card), kartice s čipom (IC card), beskontaktne kartice (NFC) te skeniranja raznih vrsta QR kodova s ekrana mobitela (QR code payment).

omni-channel-payments-including-magnetic-stripe-card-IC-card-NFC-QR-code-payment

Zasnovan na snažnom procesoru i operativnom sustavu Android, P2 PRO posjeduje sve relevantne certifikate za elektronička plaćanja: EMV, PCI PTS5.0 Security Standards Compliance, MasterCard PayPass Approval, Visa PayWave Approval te UnionPay Network Access License.

Veliki ekran dijagonale 6″ smješten je u čvrsto i robusno kućište, a sa stražnje strane nalazi se visoko osjetljiva kamera-skener 1D barkodova, koji se može podjednako dobro iskoristiti za skeniranje barkodova proizvoda kao i za naplatu putem barkodova/QR kodova.

Mogućnosti povezivanja su impresivne – uz Bluetooth tu su dual band WiFi (2,4GHz/5GHz) te ugrađeni 4G LTE modem s utorom za 2 SIM kartice. Uređaj ima ugrađen i GPS prijamnik.

Specifičnost ovog uređaja jest dual SIM dual standby, te dva utora za PSAM kartice, što zajedno omogućava ne samo lako prebacivanje P2 PRO s jednog operatora na drugi (u slučaju lošeg signala), nego i otvara mogućnosti procesiranja transakcija i obrade podataka u različitim profesionalnim namjenama.

dual-SIM-dual-standby-dual-PSAM

Za punjenje uređaja odabran je USB-C konektor koji je značajno robusniji od starijih verzija.

Više o njemu saznajte na stranicama proizvođača odnosno kontaktirajte nas izravno za sve detalje.