Select Page

Za AmCham Yearbook 2019 pripremili smo kratki članak o prihvaćanju kriptovaluta kao najnormalnijeg sredstva plaćanja

ETRANET Grupa je dugogodišnji aktivni član American Chamber of Commerce in Croatia (AmCham Croatia), odnosno Američkgospodarske komore u Hrvatskoj, te vrlo rado sudjelujemo u svim aktivnostima ovog udruženja koje u Hrvatskoj od 1998. godine zastupa poslovne interese američkih, međunarodnih kao i kompanija u hrvatskom vlasništvu. Kao široka međunarodna platforma koja okuplja poduzeća neovisno o njihovom porijeklu ili veličini, AmCham povezuje posvećenost poslovanju u Hrvatskoj i doprinosi hrvatskoj konkurentnosti i visokim poslovnim standardima. 

Jedna od aktivnosti AmChama kao nevladine i neprofitne organizacije koju u cijelosti financiraju članovi jesu i redovite publikacije za svojih 240 poduzeća-članova koja u Hrvatskoj zapošljavaju više od 80.000 ljudi. 

ETRANET Grupa je za redoviti godišnjak, AmCham Yearbook 2019, pripremila kratki članak o tome koliko je već danas jednostavno prihvaćati plaćanja u kriptovalutama u Hrvatskoj. 

Naše fiskalne blagajne Billy već neko vrijeme nude opciju plaćanja kriptovalutama te dobivanja kuna na poslovni račun, na zadovoljstvo naših korisnika i kupaca. 

Pročitajte kompletni članak niže, a pristup cijelom godišnjaku AmChama u PDF formatu moguć je na ovom linku: https://www.amcham.hr/citaonica-s228#publikacije 

Kliknite za PDF verziju članka.