Select Page

Kao novi Patron Memeber AmCham Croatia sudjelovali smo na prijemu kod veleposlanika SAD-a

Američka gospodarska komora je imala zadovoljstvo organizirati tradicionalni Patron Members koktel kojem je u svojoj službenoj rezidenciji domaćin bio veleposlanik SAD-a, Nj.E. W. Robert Kohorst.

Na ovogodišnjem druženju sudjelovala je i ETRANET Grupa, kao najnoviji Patron Member. Druženje je bilo sjajna prilika za raspravu o hrvatskom poslovnom okruženju s veleposlanikom Kohorstom i direktorima drugih poduzeća Patron članova AmChama.

Inače, ETRANET Grupa je dugogodišnji aktivni član American Chamber of Commerce in Croatia (AmCham Croatia), odnosno Američke gospodarske komore u Hrvatskoj, te vrlo rado sudjelujemo u svim aktivnostima ovog udruženja koje u Hrvatskoj od 1998. godine zastupa poslovne interese američkih, međunarodnih kao i kompanija u hrvatskom vlasništvu. Kao široka međunarodna platforma koja okuplja poduzeća neovisno o njihovom porijeklu ili veličini, AmCham povezuje posvećenost poslovanju u Hrvatskoj i doprinosi hrvatskoj konkurentnosti i visokim poslovnim standardima.

Kao novi Patron Memeber, ETRANET se nalazi u probranom društvu hrvatskih tvrtki kao što su Coca-Cola, Ernst & Young, Gavriloić, Hrvatski Telekom, HS Produkt, IBM, Microsoft, Pliva, TELE2 i drugih. Kompletan popis Patron članova možete pronaći ovdje: https://www.amcham.hr/popis-clanova-s234?catId=1