Select Page

Razne izvedbe modela V2 PRO pokrivaju sve potrebe za različitim načinima plaćanja i ispisa, te pomažu pri optimizaciji skladišta i izloženih artikala

Najnoviji ručni, prijenosni POS terminal V2 PRO tvrtke Sunmi nastavak je uspješne linije V2 uređaja, u ovom izdanju obogaćen mnoštvom novih mogućnosti te fleksibilnim odabirom konfiguracija. Inače, sama serija V-uređaja je korisnicima naših Billy fiskalnih blagajni dobro poznata – iako starijeg datuma, naša fiskalna blagajna Billy Easy zasnovana je upravo na Sunmijevom modelu V1. Omiljen kod naših korisnika zbog dopadljivog dizajna i robusnosti, Billy Easy odnosno V1 odlična je preporuka za V2 PRO modele koji ga nasljeđuju.

Recept upotrijebljen za Sunmi V2 PRO je jednostavan: nagrađeni dizajn i ergonomija uređaja spojena je s najnovijom tehnologijom, koja pruža fleksibilnost u odabiru mogućnosti koje su potrebne za uspješno poslovanje.

Model V2 PRO spada u liniju uređaja tvrtke Sunmi koja je nagrađena prestižnom Red Dot nagradom za industrijski dizajn red dot award winner 2019

Naime, model V2 PRO spada u liniju uređaja tvrtke Sunmi koja je nagrađena prestižnom Red Dot nagradom za industrijski dizajn red dot award winner 2019 – nagradu koju je dobio i njegov prethodnik V1 odnosno naš Billy Easy. Ovaj proizvođač naglasak stavlja na dizajn i ergonomiju svojih uređaja, pa V2 PRO zbog svog ruci ugodnog oblika i skromne mase od svega 365 grama predstavlja pravi užitak za korištenje.

U unutrašnjosti uređaja ugrađene su najnovije komponente: četverojezgreni procesor takta 1,4 GHz i Android 7.1, 6-inčni kapacitivni ekran osjetljiv na dodir rezolucije 1.440×720.

No, ono što V2 PRO izdvaja od konkurencije jest njegova svestranost i fleksibilnost. Primjerice, uređaj može ispisivati na uobičajene role termalnog papira širine 58 mm, ili se brzo prekonfigurirati za ispis na samoljepljive etikete koje se lijepe na proizvode ili koriste prilikom check-outa i sličnog.

Mogućnosti primjene

Mogućnosti primjene ovog ručnog, prijenosnog uređaja su zaista široke. Mobilno plaćanje, zaprimanje narudžbi u restoranima kod samog stola i zaprimanje online narudžbi (npr. Wolt, Glovo i slični), ispis samoljepljivih etiketa, upravljanje skladištem i zalihama, redomat, skeniranje kupona te specijalne namjene kao što je očitavanje plinomjera, vodomjera i sličnih komunalija na terenu.

Lijek za loš WiFi

Nije potrebno niti napominjati kako su vam na raspolaganju WiFi te Bluetooth. No, valja naglasiti kako je riječ o dual band WiFi-ju, koji radi na frekvenciji 2,4 GHz/5 GHz. Potonja frekvencija od 5 GHz je osobito bitna u današnje vrijeme kada je stariji 2,4 GHz eter zagušen desecima i stotinama uređaja koji istovremeno primaju i odašilju podatke.

Mobilni internet i bez SIM kartice

Podržani eSIM standard je osobito zanimljiv za korisnike koji imaju desetke i stotine uređaja

Osobito je zanimljivo što ugrađeni 4G modem uz uobičajeni utor za Mini SIM podržava i suvremeni eSIM standard. Elektronički SIM je osobito zanimljiv za korisnike koji imaju desetke i stotine uređaja u upotrebi odnosno okolo po terenu, gdje bi instalacija, dijagnoza i zamjena odnosno promjena SIM kartica kod promjena operatora bila zahtjevan i muktrpan logistički pothvat. Naime, što što je potrebno za “promjenu” eSIM-a jest posjetiti korisnički portal i odabarati željenu opciju, nakon čega će uređaj trajno pohraniti podatke o eSIM-u u svoju memoriju.

Skeniranje i plaćanje

Sa stražnje strane uređaja nalazi se 5-megapikselna kamera s autofokusom i ugrađenom bljeskalicom koja se koristi za čitanje 1D i 2D barkodova. Ono mogućuje korištenje uređaja kao pokretnog terminala u skladištima odnosno u prodajnim prostorima za provjeru stanja skladišta pojedinog artikla.

Tu je i NFC koji je kompatibilan sa najraširenijim standardima i tipovima bežične, beskontaktne komunikacije: Type A&B card, Mifare card, Felica card; ISO/ICE 14443 i ISO15693.

Najzad, uređaj je moguće konfigurirati s PSAM karticom, koja omogućuje očitavanje raznih vrsta plinomjera, strujomjera ili pak vodomjera, ovisno o podržanim standardima istih.

Više o njemu saznajte na stranicama proizvođača odnosno kontaktirajte nas izravno za sve detalje.