Select Page

Gornje je bio naslov predavanja koje je naš Damir održao na ovogodišnjem izdanju tradicionalne međunarodne konferencije o karticama i plaćanjima u financijskim i drugim djelatnostima – SMARTCARD21

Konferencija SMARTCARD je tradicionalno godišnje okupljanje u organizaciji tvrtke CASE na kojem se svoja iskustva razmjenjuju glavni igrači na tržištu kartica i plaćanja u financijskim i srodnim industrijama. Kada kažemo tradicionalna, onda to i mislimo – SMARTCARD se održava zadnjih dvadesetak godina.

U programu ovogodišnjeg trodnevnog izdanja sudjelovali smo i mi, točnije naš prvi čovjek Damir Lesničar. Osim što je održao predavanje, Damir je bio i panelist na temu “Novi sudionici i modeli plaćanja”.

Damirovo je predavanje nazvano “Stop Paying for EFTPOS. Start Earning on Android EFTPOS.” bilo dio glavnog tracka konferencije pod zajedničkim nazivnikom STANJE I BUDUĆNOST TEHNOLOGIJE.

Na predavanju smo približili naša iskustva nastala razvojem objedinjene strategije vertikalno integriranog ekosustava Android aplikacija za EFTPOS uređaje stečena kroz dugogodišnju suradnju na razvoju takvih rješenja s našim partnerima.

Naime, razvoj dobro vertikalno integriranog ekosustava aplikacija zahtjeva značajna ulaganja kapitala i vrijeme za integraciju, na što se u ova turbulentna vremena nije lako odlučiti. Rješenja ETRANET Grupe doskaču ovom problemu budući da vertikalno integrirani i modularni POS ekosustav aplikacija čuva CAPEX – naše rješenje namijenjeno za Android hardversku platformu omogućuje postupnu nadogradnju u skladu s potrebama korisnika.

Ako ste propustili ovogodišnji SMARTCARD, na donjem linku možete pronaći kompletno predavanje.