Select Page

Ulazak među pet najboljih za nas je veliko priznanje, a plan nam je rasti i napredovati i dalje. Damir Lesničar, direktor ETRANET GRUPE

ETRANET GRUPA kroz svoje plodonosno višegodišnje iskustvo predstavlja provjerenog partnera na području elektroničkih transakcija. Kontinuiranim praćenjem tehnologije i usavršavanjem naših djelatnika nastojimo odgovoriti na zahtjeve naših korisnika (klijenata) maksimalno uvažavajući tehnološke, sigurnosne i strukovne standarde.

ETRANET GRUPA nudi svojim klijentima bogatu i pouzdanu ekspertizu, konzultacije te evaluaciju i implementaciju inovativnih rješenja s fokusom na područja bezgotovinskog  poslovanja (izdavanje i prihvat kartica i drugih oblika elektroničkog plaćanja) te naprednih POS (Point Of Sale) / POI (Point Of Interaction) sustava, po principu ‘ključ u ruke’. Naše bogato iskustvo na svim kritičnim poljima tehnologije osigurava optimalno korištenje resursa u procesu implementacije, uz maksimalne poslovne rezultate, brz izlazak na tržište te konkurentan proizvod i uslugu.

Naša misija je implementacijom suvremenih tehnoloških i sigurnosnih rješenja odgovoriti na zahtjeve tržišta elektroničkih transakcija te svojim klijentima osigurati brzo i bezbolno lansiranje novih proizvoda i usluga.

Vizija nam se očituje kroz održavanje i unaprjeđenje razine usluga sadašnjim i budućim klijentima kao respektabilan i prepoznatljiv partner u održavanju postojećih te razvoju novih usluga i kanala elektroničkih transakcija.

Naše korporativne vrijednosti su zadovoljstvo klijenata, predanost djelatnika, inovativnost proizvoda i usluga.

Izbor među pet najboljih dovoljna nam je potvrda da svoj posao radimo odlično te svakim danom nastojimo svoje usluge poboljšati i unaprijediti što se očituje i kroz naš rast posljednjih nekoliko godina.