Select Page

Bogatiji, jasniji i brži ispis za na samo jednom punjenju ugrađene baterije, uz vrlo dugo vrijeme pripravnosti

Najavljujemo novi uređaj tvrtke NEXGO, iz segmenta ne-financijskih Smart POS terminala – NEXGO P100, koji će se uskoro naći u našoj ponudi.

P100 je posebno pogodan za gotovinsku naplatu, izdavanje mobilnih bonova, komunalije, lutrijske srećke, izdavanje potvrda za članske i programe lojalnosti, naplatu parkiranja i slično.

Njegova glavna prednost: jedno punjenje njegove 7.4V 2600 mAh baterije zahvaljujući naprednom upravljaju potrošnjom energije omogućuje ispis preko 1.000 računa! Dodatno, uređaj krasi i vrlo dugo vrijeme pripravnosti – do 240 sati.

Štednja energije nije nauštrb brzine i kvalitete ispisa, naprotiv.

Novi NEXGO P100 ruši rekorde u brzini i kvaliteti ispisa na standardnim 58-milimetarskim rolama termo-papira. Tako je brzina ispisa povećana za 30% u odnosu na prijašnje uređaje, te sada iznosi 70 mm/s. Drugim riječima, čak će i duži računi ili potvrde izaći u tren oka.

Straga se nalazi 2 MP kamera, koju je po želji moguće pri narudžbi zamijeniti s 5 MP kamerom s ugrađenom bljeskalicom. Navedene kamere osim 1D i 2D bakodova i QR kodova podržavaju i prepoznavanje lica.

Jasno, tu su i sve napredne mogućnosti komunikacije – Wi-Fi, Bluetooth, te 2G/3G/4G modem.

P100 može očitavati i sve najpopularnije standarde beskontaktnih kartica: 13.56MHz, ISO14443, Type A/B, MIFARE, QPBOC.

Najzad, vrijedi spomenuti koristan dodatak – vanjsku tipkovnicu koja se pričvršćuje na donji dio uređaja, a sadrži standardne numeričke tipke te dodatne četiri funkcijske tipke.

Više o njemu saznajte na stranicama proizvođača odnosno kontaktirajte nas izravno za sve detalje.