Select Page

Ovaj minijaturni uređaj optimiziran je za izdavanje elektroničkih računa odnosno ispis papirnatih računa bežičnim putem

Najavljujemo prvi uređaj iz iduće generacije mini Smart POS terminala tvrtke NEXGO, NEXGO N6, koji će se uskoro naći u našoj ponudi.

Zasnovan oko četverojezgrenog procesora takta 1,4 GHz i Androida 7.x, NEXGO N86 je uređaj koji svojim malim dimenzijama (svega 12,6 mm debljine na najtanjem dijelu, 240 g težine) predstavlja pravi užitak za korištenje.

Uređaj ne sadrži pisač, nego je koncipiran prvenstveno za sve popularnije izdavanje i slanje računa elektroničkim putem. No, za sve primjene u kojima je i dalje potreban ispis papirnatog računa tu je Wi-Fi Printing – bežični ispis klasičnog računa na NEXGO-ov višefunkcijski docking station. Potonji je kombinacija pisača i postolja za koje ujedno i puni bateriju uređaja.

Sprijeda i straga nalazi se nekoliko kamera – 2 kamera straga (5 MP i 2 MP) te jedna 2 MP kamera sprijeda. Navedene kamere osim 1D i 2D bakodova i QR kodova podržavaju i prepoznavanje lica.

Uređaj je moguće koristiti i kao platni uređaj – podržani su kartice s magnetskom trakom, čip kartice, contactless/NFC te plaćanje 1D & 2D barkodovima.

Jasno, tu su i sve napredne mogućnosti komunikacije – Wi-Fi, Bluetooth, te 2G/3G/4G modem.

Više o njemu saznajte na stranicama proizvođača odnosno kontaktirajte nas izravno za sve detalje.