Select Page

Zahvaljujući mnogostrukim mogućnostima prilagodbe, K2 je pogodan za retail, catering, healthcare i razne druge namjene

Najavljujemo novi uređaj tvrtke SUNMI iz segmenta samoposlužnih kioska – SUNMI K2, koji će se uskoro naći u našoj ponudi.

Samoposlužni kiosk K2 je posebno pogodan za sljedeće primjene:

  • RETAIL: kao samoposlužna blagajna s čitačem barkodova te beskontaktnim plaćanjem
  • CATERING: kao samosposlužni kiosk za naručivanje i plaćanje narudžbe (kartično, beskontaktno)
  • HEALTHCARE: kao redomat, za rezervacije termina, skeniranje zdravstvenih iskaznica, procesiranje dokumentacije te plaćanje obavljenih usluga (kartično, beskontaktno)
  • RAZNE DRUGE PRIMJENE: digitalizacija usluga u javnom sektoru, ticketing, check-in/check-out u hotelima i na aerodromima

Osim zaista velikog broja primjena, K2 kiosk je nadasve fleksibilan. Ovisno o namjeni i potrebama korisnika, moguće ga je naručiti u samostojećoj verziji ili ga pak postaviti na zid.

I kada je SUNMI K2 postavljen na zid pazilo se na ergonomiju pri korištenju, pa je tako modul barkod/QR kod skenera nagnut 12 stupnjeva prema naprijed kako bi kupac čim komfornije i brže obavio skeniranje proizvoda

Pored toga, za svaku je namjenu moguće fino prilagoditi oblik i ugrađene module. Primjerice, moguće je birati između nekoliko različitih tipova čitača kodova, kako bi se osigurala najveća pouzdanost očitavanja barkodova i QR kodova. Isto tako, za potrebe ispisa računa, karata i potvrda moguće je birati dvije verzije japanskog Seiko ispisnog sustava: za termo-role širine 58 i 80 mm.

Velika prednost ovog kioska je veliki i svijetli ekran dijagonale 24″ (61 cm) postavljen uspravno, visoke rezolucije 1080×1920 (Full HD). Ovaj kapacitivni ekran osjetljiv na dodir istovremeno može registrirati do 10 točaka dodira – u praksi to znači da softver koji će korisnik upogoniti na ovom uređaju može imati iste touchscreen funkcionalnosti kao i na smartfonima (pinch-to-zoom i sl.).

Kapacitivni ekran osjetljiv na dodir istovremeno može registrirati do 10 točaka dodira

Jasno, SUNMI K2 ima kompletan set modula za komunikaciju – dual band WiFi, žični Ethernet – a dodatno je proširiv putem dostupnih 5 USB konektora.

Najzad, vrijedi spomenuti još ove dvije korisne osobne ugrađene u K2 kiosk – par snažnih zvučnika na bokovima uređaja te statusni indikator na vrhu uređaja koji može signalizirati korisniku i osoblju razne informacije koristeći jednu od 7 dostupnih boja.

Statusni indikator na vrhu uređaja koji može signalizirati korisniku i osoblju razne informacije koristeći jednu od 7 dostupnih boja

Više o njemu saznajte na stranicama proizvođača odnosno kontaktirajte nas izravno za sve detalje.