Select Page

ETRANET je proveo složen projekt u suradnji i za OTP banku koji je uključio nekoliko nimalo jednostavnih koraka. Za OTP banku radili smo konzalting i izradu kartičnih EMV (Europay-Mastercard-Visa) chip profila, odnosno definiranje aplikacija na chipovima platnih kartica te smo pružili podršku pri certifikaciji kod VISA-e i Mastercard-a. Podesili smo sustav za pripremu personalizacijskih podataka (P3) te započeli pružanje usluge upravljanja P3 sustavom za integriranu banku OTP d.d. u ključnom trenutku pripajanja Splitske banke OTP banci.

EMV chip profili izradili su se u skladu sa postavljenim poslovnim zahtjevima Banke te zadovoljavaju VISA i Mastercard specifikacije. Podešavanje P3 sustava za pripremu podataka te izrada P3 izlaznih datoteka  sukladna je prethodno izrađenim profilima Banke i zahtjevima personalizacijskog centra.

Velik i važan projekt pružio je dodatno iskustvo kako našem timu tako i timu koji je projekt vodio od strane OTP banke.

Kompetencija, brzina, ali i povjerenje ključ su uspjeha svakog ETRANET projekta, što smo i ovoga puta dokazali visokokvalitetnom i pravovremenom uslugom.

ETRANET je dugogodišnji partner OTP Banke za pružanje usluga izdavanja odnosno personalizacije platnih kartica i PIN-ova.