Select Page

Philips BodyCam namijenjen je snimanju video i audio zapisa koji vam mogu pružiti vrijedan i jasan dokaz u slučaju nepredviđenih situacija. Idealan je za korištenje na radnim mjestima gdje se možete naći u opasnosti. Radite li kao zaštitar, policajac, kontrolor ili se bavite nekim drugim zahtjevnim i potencijalno opasnim zanimanjem Philips BodyCam svakako će vam koristiti.

Philips Body Cam je za vas u slučaju da se dogodi neočekivano. Oslonite se na izvrsne video i audio performanse kako biste dobili kristalno jasne dokaze kada vam je to potrebno.

BodyCam se odlikuje izvrsnim video i audio performansama. Svojim Full HD 1080p video mogućnostima, snima video u oštrim i živopisnim detaljima. Značajka snimke omogućuje vam snimanje fotografija tijekom snimanja videozapisa. Pomoću značajke zvuka možete snimati bilješke.

Pokrivenost širokog kuta od 170 ° pruža potpuniju sliku svakog incidenta, a ugrađeni laserski pokazivač pomaže vam pronaći područje snimanja bez gledanja u zaslon.

BodyCam ima ugrađeni noćni vid s 6 infracrvenih LED svjetala što vam omogućuje snimanje oštrog videa čak i noću.

Funkcija predsnimanja omogućuje vam spontano snimanje važnih dijelova incidenta. Post-snimanje osigurava da nikada nećete propustiti ni trenutak ni nakon prestanka snimanja. Zahvaljujući ugrađenoj detekciji pokreta automatski započinje snimanje videozapisa kada bilo koji objekt uđe u vidno polje. Kada objekt izađe iz područja pokrivenosti, snimanje se zaustavlja i datoteka se sprema. U stanju mirovanja Philips Body Cam snima zapise koji se nakon nekog vremena izbrišu ako ih ne označimo kao bitne, ali zahvaljujući toj funkciji možemo snimiti bitne trenutke koji nam mogu biti vrijedan dokaz.

Baterija velikog kapaciteta može se lako napuniti putem standardnog micro USB priključka koji dolazi u pakiranju s uređajem. Time se jamči produljeno trajanje baterije za iznimno dugo snimanje kako bi vaš rekorder uvijek bio spreman za rad, a ugrađeni GPS omogućuje praćenje lokacije. GPS  je također bitan jer je na snimkama označena lokacija gdje je snimka napravljena, jednako kao i što je na slici oznaka vremena i datuma što onemogućuju manipulaciju snimkama i sav snimljeni materijal je transparentni dokaz.

Osim što će vam olakšati svakodnevni rad osiguravajući vam svojevrsnu dodatnu zaštitu Philips BodyCam vrlo je robustan i otporan na vodu što ga čini još pouzdanijim partnerom kojeg vrlo jednostavno i lako možete prikačiti na bilo koji dio odjeće.